spacer.png, 0 kB
arrow Despre noi arrow Marturii clienti
spacer.png, 0 kB
Marturii clienti Imprimare E-mail

Constantin Hârțan

Director general

CNFR NAVROM S.A. 

GALATI

Domeniu activitate:

transport naval

 

Image

"Colaborez cu domnul Silviu Ciuca de peste 15 ani.

Trasatura care il defineste cel mai mult este profesionalismul.

As mai putea adauga seriozitatea, obiectivitatea si acuratetea rapoartelor, toate avand un impact pozitiv aspra activitatii noastre.

In urma colaborarii cu CIUCA AUDIT am obtinut;

             - suportul necesar pentru clarificarea problemelor si gasirea solutiilor posibile

            - incredere in analizele efectuate"

       

Mircea Ursoi

Director executiv

Sarten Ambalaj S.R.L.

BUCURESTI

Domeniu activitate:

cel mai mare producator integrat de ambalaje din Turcia, cu activitati de productie in Rusia si Bulgaria, si filiale in Romania, Serbia si Grecia

 

Image

„In 2008 am luat decizia de a apela la un auditor extern deoarece aveam o activitate de productie destul de complexa si ne confruntam cu probleme de gestionare a acesteia.

Profesionalismul si experienta societatii CIUCA AUDIT ne-a determinat sa incepem colaborarea.

Obiectivismul si ochiul critic, rigoarea cu care tratateaza fiecare client in parte sunt lucrurile pe care le apreciez cel mai mult la echipa CIUCA AUDIT.

As mai adauga: disciplina, seriozitatea si constanta in activitatea desfasurata.

In urma colaborarii cu firma CIUCA AUDIT am obtinut linistea ca in contabilitate totul este OK.”

 

Mariana Pop

Inspector scolar, manager de proiect

Inspectoratul Scolar Judetean

IASI

 

 

Image

„Ceea ce am remarcat la membrii echipei de audit a fost seriozitatea în muncă și atenția la detalii. Întâlnirile se realizau după o planificare prealabilă iar comunicarea a fost foarte bună.

Am mai apreciat buna colaborare între firma de audit și experții / echipa de proiect, analiza minuțioasă a fiecărei cereri de rambusare auditată și consilierea acordată, disponibilitatea echipei pentru a înțelege specificul proiectului nostru, atitudinea deschisă și cooperantă, acuratețea analizelor documentelor, a sugestiilor / recomandărilor.

In urma colaborarii cu CIUCA AUDIT a scazut numărul si cuantumul cheltuielilor declarate neeligibile de către autoritatea contractantă.”

 

Luminița Stoicescu

Director economic

Attosoft S.R.L.

GALATI

Domeniu activitate:

productie software

Image

 „Am accesat o finantare europeana pentru achizia de echipamante.

Am apreciat flexibilitatea, experienta in domeniu si disponibilitatea de a lucra sub presiunea timpului, asumarea intregii actiuni si implicarea fara echivoc.

Voi recomanda CIUCA AUDIT S.R.L. pentru know-haw si pentru maniera de lucru exceptionala, orientata spre nevoile clientului.

Imi amintesc atitudinea calma si pozitiva care convingea echipa noastra ca totul se desfasoara in parametri optimi, imprimand un ritm organizat si increzator.”

 

Felicia Tănase

Director economic

Administratia  Fluvială a Dunării de Jos R.A.

GALATI

Domeniu activitate:

alte activități anexe transporturilor pe apă

 

 

Image

Necesitatea de a obține rezultate de nivel înalt, cu impact pozitiv, care să se regăsească într-o raportare cu o acuratețe ridicată ne-a determinat să începem și să continuăm colaborarea cu CIUCĂ AUDIT.

În calitatea mea de Director Economic al administrației, pot afirma fără echivoc, că toate aceste obiective au fost atinse pe parcursul întregii colaborări.

Trăsăturile de bază sunt seriozitatea, dialogul permanent, promptitudinea, disponibilitatea și nu în ultimul rând rigurozitatea.

Pot afirma că serviciile oferite se ridică  la cotele cele mai înalte ale profesionalismului, așa cum este necesar și obligatoriu în acest domeniu.

Colaborarea cu astfel de specialiști, având în vedere domeniul legislativ aflat în permanentă modificare și transformare, devine esențială.

 

Carmen Ștefan

Director economic

Superquatro Grup S.R.L.

GALATI

Domeniu activitate:

lucrari hidrotehnice

 

 

Image

 “Mă confruntam cu operațiuni economice vulnerabile din punct de vedere  fiscal, cu impact semnificativ si care necesitau o documentare foarte riguroasă. Am apelat la CIUCA AUDIT din nevoia de a minimza aceste riscuri și de obține o asigurare cu privire la corectitudinea situațiilor financiare, necesitate izvorată din diversitatea  provocărilor, varietatea spețelor, a proceselor economice.

Trăsătura cea mai importanta a fimei CIUCA AUDIT este profesionalismul. Aș mai adăuga seriozitatea, capacitatea de analiză și sinteză, obiectivitatea și stilul de colaborare: un parteneriat cu obiectivul comun eficacitatea actului de management.

În urma colaborării am obținut încrederea că activitatea contabilă răspunde cerințelor informaționale necesare planificării, luării de decizii și control la nivelul managementului.

Recomand CIUCA AUDIT pentru serviciile de calitate, pentru deschiderea către problemele specifice, ințelegerea nevoilor entității și disponibilitate de a găsi soluții  constructive.”

 

Adrian Rînciog

Lichidator

BUCURESTI

Image

 „Ceea ce am apreciat cel mai mult la CIUCA AUDIT a fost dorinta de a raspunde si de a ajuta clientul.

Am gasit raspunsuri la toate problemele specifice procedurii de lichidare.

Procedurile de audit si modul de aplicare au presupus o alocare de resurse minime din partea noastra.

A existat un dialog continuu, care a permis rezolvarea rapida a diferitelor situatii speciale.

Voi recomanda CIUCA AUDIT pentru promtitudine, seriozitate si apropierea de client.”

 

 
spacer.png, 0 kB
Micsoreaza dimensiunea textuluiMareste dimensiunea textului
  • Romana
  • English
Search
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
  spacer.png, 0 kB

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei


CIUCA AUDIT © 2015