spacer.png, 0 kB
arrow Agenda fiscala
spacer.png, 0 kB
Agenda fiscala
Luna precedenta Ziua precedenta Ziua urmatoare Luna urmatoare
Anual Lunar Saptamanal Astazi Căutare Sari la luna
Impozit spectacol Imprimare
Hits : 35053

1.Activitati sportive

Orice persoana care organizeaza o manifestare artistica, o competitie sportiva sau alta activitate distractiva in Romania are obligatia de a depune decontul de impunere pentru stabilirea impozitului pe spectacole organizate la compartimentul de specialitate al autoritatii administratiei publice locale, pana la data de 15, inclusiv, a lunii urmatoare celei in care a avut loc spectacolul. (art. 277 Cod Fiscal - model ITL-012)

2.Videoteca si discoteca

Depunerea declaratiei de impunere pentru stabilirea impozitului pe spectacole, in cazul activitatilor artistice si distractive de videoteca si discoteca - model ITL-012 (anticipat, pentru luna urmatoare) cf. art. 275 alin. 4 din Codul Fiscal + pct. 37.01 din N.m. aprobate prin H.G. nr. 1278/2002.

3.Plata impozitul pe spectacole, lunar pana la data de 15, inclusiv, a lunii urmatoare celei in care a avut loc spectacolul - art. 277 alin. 1 Cod Fiscal.

Inapoi

JEvents v1.4.3 RC2   Copyright © 2006-2008

spacer.png, 0 kB
Micsoreaza dimensiunea textuluiMareste dimensiunea textului
  • Romana
  • English
Search
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
  spacer.png, 0 kB

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei


CIUCA AUDIT © 2015